Esperi si us plau...

  • +376 814 814

  • info@psicob.ad

Ràdio - PsicoB

Formació continuada a l'empresa amb Psico B Per AndorraDifusió

Sònia Bigordà, psicòloga de Psico B, ens explica que és la formació continuada, perquè s'han d'incloure plans de capacitació a l'empresa, quines són les avantatges pels treballadors i quin és el retorn per a  l'empresa. També li preguntem per la identificació de les necessitats formatives i com podem treure conclusions, entre d'altres temes que posem damunt la taula.

Psico B i els abusos sexuals Per AndorraDifusió

Un tema difícil i delicat amb Mariona Buxó de Psico B, abusos sexuals a menors. Mariona Buxó explica com ho han d'agafar els pares amb els nens. els han de preguntar (potser no han dit res per vergonya o por a que no els creguin). Pautes pels pares de com reaccionar ( no dels presumptament afectats) sinó de la resta de pares de l’escola.

Psico B i els joves talents Per AndorraDifusió

Degut als resultats de la Viki Jiménez (tenista), l'entrena i l'acompanya el seu pare, parlem amb Sònia Bigordà de Psico B de joves amb talent i projecció. Sembla que aquest cas en concret el seu pare Joan, el té força controlat, però què passa quan una noia o noi comença a guanyar campionats importants?, com se li ha de dir que ha de trepitjar de peus a terra?, com es pot compaginar amb els estudis?, aquestes i d'altres qüestions són les que plantegem a la Sònia.

Eines d'oratòria i comunicació amb Psico B Per AndorraDifusió

Oratòria és l'art de la comunicació clara i objectiva amb el públic, unint el llenguatge verbal i el corporal. Sònia Bigordà de Psico B ens dona eines per aconseguir un resultat excel·lent. Moltes vegades pensem  a atribuir la capacitat d'oratòria a l'orador o a algun tipus de do natural, és clar que és important, però el talent pur no és l'element determinant per a l'èxit de parlar en públic. Les claus amb Psico B.