• +376 814 814

  • info@psicob.ad

Excel·lència, Compromís, Treball En Xarxa, Integritat, Respecte, Responsabilitat, Innovació

L'OBJECTIU ÉS REVITALITZAR LA PSICOLOGIA

PSICO B és un Centre de Psicologia i Coaching en l'àmbit de la salut, el suport emocional i el desenvolupament tant a nivell psicològic com organitzacional, ubicat a la parròquia de Sant Julià de Lòria i Andorra la Vella.

PSICO B neix al 2010 de la mà de Sònia Bigordà Pujol + Mariona Buxó Masip amb la voluntat d'iniciar una nova etapa on potenciar idees creatives i innovadores que aportin nous coneixements, nous valors i bones pràctiques que millorin la qualitat de vida dels nostres pacients i col·laboradors, seguint sempre la línia de valors que ens han acompanyat.

El nostre objectiu és el de contribuir a la salut i el benestar oferint serveis, espais i oportunitats on persones i organitzacions puguin trobar els coneixements, els recursos i l'acompanyament necessari per al desenvolupament.

CENTRE DE PSICOLOGIA

POTENCIAR

CONTRIBUIR

Coneix-nos

L'equip de PsicoB

Articles destacats

Divider Icon Image
Veure tot
PsicoB, 10 anys apropant la psicologia a les persones

PsicoB, 10 anys apropant la psicologia a les persones

Des que PsicoB va obrir portes, l’any 2010, una de les motivacions de la Sònia Bigordà i la Mariona Buxó ha estat la d’apropar la psicologia a la quotidianitat, ja que entenen aquesta disciplina com una eina indispensable per a la salut mental de les persones. El dinamisme, l’ètica i la innovació són els elements clau de la seva filosofia. Llegir més
L'angoixa dels empresaris amb Sònia Bigordà

L'angoixa dels empresaris amb Sònia Bigordà

La crisi sanitària provocada per la Covid-19 ha portat al límit alguns negocis, en conseqüència, els propietaris estan vivint moments difícils. Moments difícils per un mateix, pel fet d'haver de plantejar-se tancar un negoci que a vegades pot venir de generacions enrere i sobretot pel que pot representar tenir la responsabilitat de que el negoci doni de menjar a una, dues, deu o cent famílies. Llegir més