Ràdio - PsicoB

Psico B i l'esport Per PsicoB

La psicologia en l’esport és una eina absolutament vital per assolir els desitjats triomfs. Per fer pòdium Psico B és una de les millors garanties. Avui ens visiten i ens fan un bon tast de «PsicoB Sport».

Dia internacional de la dona amb PsicoB Per PsicoB

Avui és el dia internacional de la dona, excusa ideal per tractar amb les nostres psicòlogues de Psico B inquietuds referents a la selecció laboral amb dones. Noies ...us interessa! Mariona Buxó ens ho detalla.

L'altre costat del Nadal Per PsicoB

Sònia Bigordà de PsicoB ens ajuda i ens dona eines per superar un Nadal ple d'emocions contraposades. La manca d'un ésser estimat, la llunyania de la família, el estar barallat amb algún familiar que ens trobarem a taula... És Nadal i volem que el passis el millor possible.

Ets un "workaholic", o "addicte al treball"? Per PsicoB

Els "addictes a la feina", converteixen el treball en la seva "via d'escapament" i és important, identificar-hi, els components bàsics. Ens ajuda a saber-ne més, Mariona Buxó de PsicoB. Parlem de la importància d'organitzar el teu temps, de tal manera que donis un espai per a la família, parella i salut.

PsicoB amb la setmana que dediquem a Unicef Per PsicoB

PsicoB s'afegeix a la setmana que RTVA dedica a Unicef, campanya que ens parla en aquesta ocasió de la infància sota l'era digital. Ens interessem per la vessant psicològica dels nostres infants quan entren en qualsevol de les xarxes socials i als perills que estan exposats.