Ràdio - PsicoB

Ets un "workaholic", o "addicte al treball"? Per PsicoB

Els "addictes a la feina", converteixen el treball en la seva "via d'escapament" i és important, identificar-hi, els components bàsics. Ens ajuda a saber-ne més, Mariona Buxó de PsicoB. Parlem de la importància d'organitzar el teu temps, de tal manera que donis un espai per a la família, parella i salut.

PsicoB amb la setmana que dediquem a Unicef Per PsicoB

PsicoB s'afegeix a la setmana que RTVA dedica a Unicef, campanya que ens parla en aquesta ocasió de la infància sota l'era digital. Ens interessem per la vessant psicològica dels nostres infants quan entren en qualsevol de les xarxes socials i als perills que estan exposats.

Coaching dins la psicologia Per PsicoB

Hem sentit a parlar molt de coachs i de coaching, avui des de PsicoB, amb la presència de Mariona Buxó, ens explica què és, com i quina tasca desenvolupa el coaching mitjançant la psicologia.

PsicoB i Firesport Per PsicoB

Des de PsicoB, Sònia Bigordà, ens avança la taula rodona on participarà juntament amb Mariona Buxó a Firesport. Competició i vida jove és el fil conductor d'aquesta taula rodona emmarcada dins l'esdeveniment que s'organitza des de Sant Julià de Lòria, Firesport.

Superar el dol Per PsicoB

Des de PsicoB, i amb l'ajuda de Mariona Buxó, aprenem a superar el dol. En aquest dia de difunts, recordem els éssers estimats intentant tenir-los presents però que sense que representi un mal tràngol.