• +376 814 814

  • info@psicob.ad

Blog

Saber dir no amb Sònia Bigordà de Psico B Per AndorraDifusió

Saber dir no pot arribar a ser alliberador. Però com ho podem fer sense sentir-nos culpables?, com podem saber quan cal dir sí i quan no?, a Sònia Bigordà li preguntem a més si, en podem aprendre i com?, podem practicarel fet de dir no? NO t'ho perdis.

Llegir més
Supersticions amb Mariona Buxó de Psico B Per AndorraDifusió

Obrir un paraigua a cobert, tirar la sal o el vi a taula, que se't trenqui un mirall o creuar-se amb un gat negre han suposat per a algunes persones un signe de mal auguri. Altres persones tenen petits rituals o fins i tot talismans que es pressuposa donen bona sort. Tenen algun sentit aquestes supersticions? D'on vénen? En tenim alguna? Preguntes que ens respon Mariona Buxó de Psico B.

Llegir més
Formació continuada a l'empresa amb Psico B Per AndorraDifusió

Sònia Bigordà, psicòloga de Psico B, ens explica que és la formació continuada, perquè s'han d'incloure plans de capacitació a l'empresa, quines són les avantatges pels treballadors i quin és el retorn per a  l'empresa. També li preguntem per la identificació de les necessitats formatives i com podem treure conclusions, entre d'altres temes que posem damunt la taula.

Llegir més
L'anàlisi postelectoral amb Albert Roig, Sònia Bigordà i Yvan Lara Per AndorraDifusió

Repassem com han anat les eleccions comunals amb el periodista Albert Roig, la psicòloga Sònia Bigordà i el politòleg Yvan Lara. Analitzem la campanya, els debats, els programes electorals, la importància de la dialèctica i del llenguatge no verbal. També repassem els moviments postelectorals, les claus de les victòries o derrotes, els pactes que podrien haver sigut i els que seran.

Més informació - Document PDF Llegir més
Psico B i els abusos sexuals Per AndorraDifusió

Un tema difícil i delicat amb Mariona Buxó de Psico B, abusos sexuals a menors. Mariona Buxó explica com ho han d'agafar els pares amb els nens. els han de preguntar (potser no han dit res per vergonya o por a que no els creguin). Pautes pels pares de com reaccionar ( no dels presumptament afectats) sinó de la resta de pares de l’escola.

Llegir més
Psico B i els joves talents Per AndorraDifusió

Degut als resultats de la Viki Jiménez (tenista), l'entrena i l'acompanya el seu pare, parlem amb Sònia Bigordà de Psico B de joves amb talent i projecció. Sembla que aquest cas en concret el seu pare Joan, el té força controlat, però què passa quan una noia o noi comença a guanyar campionats importants?, com se li ha de dir que ha de trepitjar de peus a terra?, com es pot compaginar amb els estudis?, aquestes i d'altres qüestions són les que plantegem a la Sònia.

Llegir més
Mostrant 22 a 24 d'un total de 118