• +376 814 814

  • info@psicob.ad

Blog

Has pensat mai quina seria la teva feina ideal?

Has pensat mai quina seria la teva feina ideal?

Per PsicoB

Molts del joves d’avui dia estudien carreres universitàries perquè creuen que és el que toca per poder treballar. Alguns escullen els estudis en funció de les assignatures que se’ls hi donen millor o els agraden més, altres en funció del que creuen que els donarà un futur,...però pocs coneixen la realitat de les feines a les que aspiren i alguns d’ells se n’adonen a meitat dels estudis o a l’acabar la carrera que no és el que esperaven.

També molts treballadors treballen perquè entenen que és el que “toca” i perquè en el seu moment van poder optar a la feina que tenen actualment. I la meva pregunta ara és: us agrada la vostra feina? Us sentiu realitzats en el vostre lloc de treball?

Per poder respondre afirmativament a aquestes preguntes cal cert autoconeixement:

Què és el que se’ns dóna bé de forma natural?

Quins temes desperten la teva curiositat?

Quan quelcom se’ns dóna bé de forma natural i desperta la nostra curiositat és més fàcil que en gaudim tant fent-ho com aprenent-ne, i per tant millora el nostre rendiment. A més quan gaudim d’una tasca que se’ns dóna bé hi podem desenvolupar tot el nostre potencial. Us imagineu poder aplicar això a la vostra feina?

Per tant, per poder autorealitzar-nos a la feina és important que tinguem en compte les nostres habilitats, els nostres coneixements i els nostres interessos i, de la mateixa manera, conèixer quins són els requeriments del treball en qüestió per adaptar-ho o veure si són compatibles.

Quins dels teus punts forts pots aplicar a la teva feina de forma exitosa?

Què és el que més t’agrada de la teva feina?

Quins factors de la teva feina et poden ajudar a desenvolupar el teu potencial?

PsicoB
info@psicob.ad