Preparació de proves Psicotècniques

Preparació de proves psicotècniques

La pràctica i la preparació és la millor manera per encarar una prova psicotècnica.


Una prova psicotècnica té com a objectiu determinar l’adaptabilitat i les capacitats d’una persona per a un lloc de treball. Aquesta part en els processos de selecció, acostumen a ser moments estressants que poden dificultar a la persona poder donar el màxim del seu potencial. Per això la preparació esdevé essencial si volem superar-les amb èxit. PSICO B entrena a aquelles persones en processos de selecció per superar proves psicotècniques, aptitudinals i físiques. Oferim una preparació complerta duta a terme per a psicòlegs col·legiats i llicenciats en la preparació física.

Proves psicotècniques de personalitat

Realitzem valoracions psicotècniques de personalitat, orientades a que les persones coneguin el seu perfil professional, els seus punts forts i àrees de millora per tal que coneguin els factors positius requerits per les empreses.

Preparació aptitudinal a través de l'entrevista professional

Realitzem un anàlisi exhaustiu per tal que els assistents coneguin les eines de comunicació verbal i no verbal, que aprenguin a gestionar l’estrès i aquelles eines per vendre’t millor.

Assessorament i preparació de les proves físiques

Davant la importància de la condició física per a portar a terme l'exercici professional en determinats cossos, les convocatòries exigeixen unes bateries de proves físiques per a poder accedir-hi de la mà de Lluis Bigordà, llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, et preparà per a poder superar les proves físiques a través d’un anàlisi de les teves capacitats físiques i el correcte entrenament per a superar-les.

single-img-ten

Demana cita a PsicoB