Psicologia Online

PSICO B també posa a la vostra disposició una plataforma integrada de psicologia online.

Partim de la base que per a un bon desenvolupament de la psicoteràpia, és necessària una interacció entre el psicòleg i el pacient. Aquesta és una comunicació que pot donar-se per molts mitjans (escrits, orals, visuals, tàctils, fins i tot mentals en casos particulars). Però a ningú se li escapa que el factor més important és el de la comunicació parlada, i el següent factor més important és el de la comunicació visual.

I precisament aquí és on entra en valor el concepte de la videoconferència com a mitjà de comunicació entre psicòleg i pacient, on aquesta va a aportar el seu potencial com a eina de comunicació. Aportant comunicació, interacció, visualització, etc.

Teràpia psicològica per Skype, Zoom i Facetime

La teràpia psicològica online consisteix en l'administració dels recursos terapèutics necessaris per a la consecució d'una fi de millora psicològica, amb la particularitat que aquests recursos s'administren a través d'Internet.

  • Envia’ns un e-mail a info@psicob.ad amb el teu nom, explica breument quina és la teva situació. També ens pots trucar al 814 814. Concretarem la cita que millor et convingui.
  • Realitza el pagament a través de les dades bancàries que et facilitarem.
  • Et proporcionarem els accessos de la plataforma online que prefereixis (Skype, Facetime o Zoom).
  • Ens connectem!
single-img-ten
Psicologia Online

Contacte i Avantatges

image

Per a poder sol·licitar una sessió online, el que hauríeu de fer és posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic info@psicob.com o al telèfon +376 814 814.

image

La consulta de psicologia online brinda la oportunitat de realitzar-se des de la comoditat de la llar.


Evitant desplaçaments molestos, ja sigui per llunyania o per impediments físics.

Gràcies a la flexibilitat horària podràs escollir l’hora més adequada per tu sense que interfereixi amb la resta de les teves activitats.

La consulta s’estableix en els mateixos nivells de confiança i responsabilitat que en la consulta tradicional, però eliminant externs que ens poden resultar violents o poc familiars.

Ja que la consulta es realitza des de la seguretat de la teva llar i no hi ha contacte directe amb el psicòleg, la capacitat de desinhibició augmenta facilitant la revelació d’emocions.

Demana cita a PsicoB