• +376 814 814

 • info@psicob.ad

Psicologia d'Adults

Consultes més freqüents:

 • Em sento trist, tinc canvis en el meu estat d’ànim.
 • Tinc dificultats de concentració, insomni.
 • Pateixo d’irritabilitat i por a afrontar determinades situacions.
 • Estic patint un baix rendiment laboral associat a esdeveniments estressants.
 • Soc molt tímid i acostumo a aïllar-me socialment.
 • Tinc dificultats per establir relacions interpersonals satisfactòries.
 • Estic patint dificultats per afrontar etapes com la maternitat o la paternitat, l’emancipació dels fills, la mort d’un familiar, la jubilació…
 • No soc capaç de controlar els meus impulsos.

La nostra finalitat és oferir un suport emocional de qualitat, tant a nivell individual com en grup, a totes aquelles persones que es trobin en processos de dolor emocional i/o psicològic i que vulguin treballar per la seva resolució.

Oferim un servei d’atenció psicològica que es caracteritza per un tracte personalitzat, proper i confidencial.

Hi ha l’opció d’escollir una atenció individual o compartir l’experiència amb persones que estan passant per la mateixa situació que nosaltres dins de grups de suport específics.

L’atenció que presentem inclou els següents serveis:

 • Assessorament i orientació: Sessions adreçades a orientar a la persona en la seva demanda.
 • Diagnòstic: Avaluació del tipus de trastorn.
 • Tractament: Treball per a l’assoliment dels objectius psicoterapèutics.
 • Seguiment: Prevenció de recaigudes i consolidació dels canvis efectuats.

Les experiències dels nostres clients

 • Dona

  44 anys

  “El meu metge de capçalera m’havia donat medicació per a l’ansietat però ja m’havia comentat d’anar al psicòleg, en un principi era reticent... però ara he après a gestionar les meves emocions!”

 • Home

  47 anys

  “Feia molt temps que no descansava, el estres laboral em sobrepassava! A PsicoB m’han donat eines per a relaxar-me i ara rendeixo al 100%! Tot i que tinc les eines tinc una cita amb la psicòloga un cop al mes, em va molt bé!”

 • Dona

  34 anys

  “A dia d’avui, gràcies a l’ajuda de la psicòloga, em sento molt bé amb mi mateixa i amb el meu entorn. Amb la teràpia EMDR he aconseguit superar totes les meves pors i la inseguretat! La millor inversió de la meva vida!”

 • Dona

  36 anys

  “Si es pot! Això és el que em repeteixo perquè gràcies a l’ajuda de PsicoB he pogut superar un dol que creia que seria etern! La meva parella em va deixar i creia que no ho superaria!”

 • Home

  37 anys

  “Anar al psicòleg era com si estès boig! Però un dia vaig sentir que necessitava ajuda, em sentia sol, agoviat, i fins i tot a dies sense ganes de fer res! La Mariona em va acompanyar en el meu patiment fins que mica en mica veig la llum al final del túnel!”

 • Dona

  53 anys

  “Després de la separació pensava que ho podia superar però amb el temps veia que sola em costava, després de 21 anys amb la meva parella em sentia buida.... A PsicoB no només m’han ajudat a superar el meu dolor sinó també a conèixer-me millor a mi mateixa!”

 • Home

  43 anys

  “Reconec que era reticent a anar a veure un psicòleg, de fet, a la vida havia anat a 3 o 4 i no m’havia servit de res! La psicòloga m’ha ajudat a marcar-me objectiu i a descobrir realment quina és la meva línia de vida. Em sento lliure!”

ÀREES I SERVEIS

SERVEIS

ÀREES

Trastorns de l’estat d’ànim: ansietat, depressius, estrès, fòbies, obsessions, dèficits d’autoestima i habilitats socials, aïllament social.


Trastorns adaptatius: separacions, problemes de feina, processos de dol, canvis vitals, acceptació de malalties cròniques, entrenament en habilitats socials.


Trastorns de la personalitat.


Trastorns alimentaris i de la son.


Problemes en la relació de parella, disfuncions sexuals.


Intervenció en la tercera edat.

SERVEIS

Oferim aquest servei a través del Centre col·laborador CPP ubicat a Barcelona (www.cpp.com).

Està pensat per complementar l'atenció psicològica en aquells casos en que es consideri necessari realitzar un tractament farmacològic. El servei ofereix orientació, diagnòstic, tractament i seguiment.

Oferim aquest servei a través del Centre col·laborador CPP ubicat a Barcelona (www.cpp.com).

La família és l'objecte de la intervenció psicoterapèutica ja que entenem la família com a sistema i, per tant, els membres estan interrelacionats entre sí. Es tracta d'un enfoc relacional i es treballa junt amb la família per resoldre tant conflictes familiars i relacionals, com problemes, trastorns o conflictes en un o diversos membres de la família.

Espai adreçat a pares i mares que vulguin plantejar-se noves vies i canals d'actuació cap a l'educació dels seus fills. Es tracta d'un grup de reflexió per aprendre, reflexionar i compartir els coneixements que tenim i els nous que adquirirem.

És un espai generador d'idees, propostes, intercanvis i presa de decisions on un grup de pares treballarà per analitzar els següents temes: la comunicació, les emocions i sentiments, el reconeixement, la confiança, els límits, la negociació, el respecte, la relació pares-fills, les diferents etapes evolutives...

Ja sigui en l’àmbit sexual, de comunicació, d’adaptació o de valors de la parella d’infidelitat…la teràpia de parella és l’alternativa per solucionar aquests i altres problemes, donar-se una segona oportunitat i sortir enfortits.